Va'aiga lautele o le fa'atauina atu o Alamanuia moila a Saina i le 2021 ma le Va'aiga mo le 2022

xfhd

Faʻafetai i faiga faʻavae a le malo ma faiga o le "faʻamautuina o fefaʻatauaʻiga i fafo ma faʻalauiloaina mea fou", o loʻo faʻaalia pea e le pisinisi moli a Saina le malosi o le maufetuunaʻi ma le tuputupu aʻe i le 2021, e oʻo lava i lalo o le faʻaauauina o aʻafiaga o le COVD-19 ma le faʻalavelave faʻalavelave i fafo.

I le 2021, o le aofaʻi o oloa auina atu i fafo o le alamanuia atoa na oʻo atu i le 65.470 piliona US tala, o se siitaga o le 24.50% i lea tausaga ma lea tausaga, o se siitaga o le 44.09% i le 2019, ma le averesi o le tuputupu aʻe o le lua tausaga na oʻo i le 12.95%.O le auina atu i fafo o oloa moli LED e 47.445 piliona tala Amerika, o se siitaga o le 33.33% i lea tausaga ma lea tausaga, o se siitaga o le 57.33% i le 2019, ma le averesi o le tuputupu ae o le 16.31% i le lua tausaga.Ua siitia foi le faasoa o le aofaiga o oloa auina atu i fafo mai le 25% i le 10 tausaga talu ai i le silia ma le 70% i le taimi nei.O le aofaʻi o faʻatau atu o oloa moli ma le auina atu i fafo o oloa moli LED ua toe faʻafouina le tala faʻasolopito pe a maeʻa le 2020.

O le Corona Virus na aumaia ai le tele o faigata i le pisinisi moli mo le sapalai ma le manaʻoga, ae o le aofaʻi o oloa auina atu i fafo o loʻo faʻateleina.E le mafaitaulia mea moni ma faʻamaumauga i aso ua mavae ua taʻua ai o le pisinisi moli a Saina o se pisinisi i le lalolagi atoa, lea e fesoʻotaʻi ma le tamaoaiga o le atunuʻu ma le soifuaga o tagata.O le tulaga o Saina, o le fale gaosi oloa ma le sapalai o le sapalai o le gaosiga o moli o le lalolagi, ua atili faʻamalosia i le taimi o le faʻamaʻi.O manatu fou e pei o le atamai, soifua maloloina, mamanu, ma le maualalo o le carbon ua tuʻuina atu ai le faʻaopoopoga o le taua ma mafaufauga i le pisinisi moli.

Ona o faiga faʻavae na lagolagoina e le malo faʻapitonuʻu ma taumafaiga a paʻaga uma, na ausia ai foi e le E-Lite Semiconductor se manuia tele o faʻatauga.E-Lite's LED alamanuia moli e pei o le moli lolovaia LED, moli auala moli, moli faga maualuga LED ma le moli tuputupu a'e sa fa'atau atu lelei, ae maise lava le UFO high bay light ma le maualuga o le vevela mamafa mamafa moli sa matua fa'afeiloa'ia e le tele o tagata fa'atau uma. le lalolagi.Fa'afetai!

I lalo o le talaaga o le suiga o le pisinisi moli atoa mai le fua o le tuputupu aʻe i le maualuga o le atinaʻe, e tatau ona taʻitaʻia le alamanuia e le malosi autu o manaʻoga maketi, faʻamalosia e le faʻasaienisi ma tekonolosi faʻafouina, ma faʻavae i luga o se laina sapalai lelei ma saogalemu faʻaonapo nei. faiga, ma faasolosolo lemu atu i le tulaga maualuga atinae tulaga.

Na faapea mai le faifilosofia Siamani o Albert Schweizer, “Tatou te vaavaai atu i le lumanai ma le popole, ae e manaomia pea ona tatou faamoemoe.”Fa'atalitali ma le fa'amaoni i le 2022.

Heidi Wang

E-Lite Semiconductor Co., Ltd.

Fe'avea'i & WhatsApp: +86 15928567967

Email: sales12@elitesemicon.com

Upega tafa'ilagi:www.elitesemicon.com


Taimi meli: Feb-25-2022

Tuu lau Feau: