Tauvaga ma le Felagolagomai

I sosaiete faʻaonaponei, o loʻo i ai se autu e faʻavavau o le tauvaga ma le galulue faʻatasi.E le mafai e se tasi ona ola tuto'atasi i totonu o sosaiete, ma o le tauvaga ma le felagolagomai i tagata o le malosiaga lea mo le ola ma le atinaʻeina o lo tatou sosaiete.

O laau e uumi ma pupuu, o le vai e manino ma efuefu, ma o mea ola uma e pisi i le lalolagi.E le mavavaeeseina i latou mai le tauvaga ma le galulue faatasi.

O le tauvaga o se gaioiga a ni tagata se to'alua pe sili atu po'o ni vaega o lo'o tauva ina ia sili atu le tasi i le isi i se gaioiga, o lona uiga, o itu e lua e tauva mo se sini, ae na'o le tasi le itu e manumalo;a o le felagolagoma'i o le gaioiga lea a ni tagata se to'alua pe sili atu po'o ni vaega o lo'o galulue fa'atasi i se fa'agaioiga ina ia ausia se fa'amoemoe e tasi, e tutusa le fa'amoemoe o itu e lua ma fefa'asoaa'i e itu e lua le taunu'uga.

Semanu tatou te le i ai iinei e aunoa ma le tauvaga na tatou maua talu mai lo tatou laiti i suʻega eseese, ae a aunoa ma le galulue faʻatasi, atonu o loʻo tatou ola pea i aso nei i le paolo o le "COVID-19", i le faʻalavelave "SARS".

1645168397(1)

I loʻu manatu, o le tauvaga ma le galulue faʻatasi e le faʻafeagai, ma o lenei agaga o loʻo atagia i le International Trade Department of E-lite.

Ona o manaoga tau atina'e a le kamupani, na o mai ai nisi o tagata faigaluega fou i le International Trade Department of E-lite i lenei tausaga.I tulaga tau pisinisi tau fefa'ataua'iga i fafo, e leai ni a latou fa'afitauli;ae mo i latou, o le moli LED e patino i se pisinisi fou, luminaire o se oloa fou, latou te manaʻomia le faʻaaluina o le tele o le taimi e aʻoaʻo ai le malamalama o oloa.Mo se faʻataʻitaʻiga: E-lite faʻasologa o moli e aofia ai moli i totonu, moli i fafo, Grow Light ma Smart City ma o le moli e vaevaeina i le High Bay, LED Flood Light, Area Light, LED Taʻaloga Taʻaloga, Wallpack, LED Street moli, ma isi.

Latou te auai i le aufaigaluega faʻatau tutusa, ma le numera o tagata faʻatau o loʻo iai e faʻatapulaʻaina.I se tulaga talafeagai, o loʻo i ai se vaʻaiga faʻatauva i le va oi latou.Ae i totonu o le matagaluega, o le a faʻamalamalamaina e le aufaigaluega tuai i le aufaigaluega fou le malamalama o oloa, faʻamatala faʻagasologa o pisinisi a le kamupani, latou te aʻoaʻoina ma alualu i luma faʻatasi.

E fa'apena fo'i, e le mafai ona faia fa'atau e aunoa ma se fa'atauvaga.O le mea lea, i totonu o le E-Lite Semiconductor Co., Ltd., o tauvaga laiti po o ni gaioiga e masani ona faia e faaosofia ma faʻamalosia ai fefaʻatauaiga i fafo, ina ia latou le faʻamalosi e faʻavaivai ma faʻaauau pea a latou pisinisi i luma.

O lea ou te manatu e tatau ona tatou tuʻuina le tauvaga ma le felagolagomaʻi i luga o se tulaga tutusa, ma o le i ai i le taimi e tasi o le tauvaga ma le galulue faʻatasi o le ai ai le aafiaga faʻapitoa o le "tasi ma le tasi e sili atu nai lo le lua".

2

O tagata atamamai e le gata e tatau ona galulue malosi ma a latou paaga, ae ia naunau foi e galulue ma a latou tagata tauva ma manuia mai ia i latou.I aso nei, o loʻo faʻateleina le numera o kamupani tetele i fafo o loʻo tauva i le lalolagi atoa e ala i le faia o soʻotaga.Felagolagomai i le lotolotoi o le tauvaga ma le tauvaga i le lotolotoi o le galulue faatasi o se filifiliga le maalofia e fetuunai i le atinaʻeina o le tulaga e ala i le sili atu i le manatu masani ma le faʻataʻitaʻiga o tauvaga.

E ala i le tuʻufaʻatasia o le tauvaga ma le felagolagomai, e mafai ai ona tatou solia tapulaʻa o le tau naʻo tatou, tuʻufaʻatasia o tatou lava malosi ma isi atinaʻe, ma faʻateleina le malosi o itu uma e lua e faʻaleleia ai a tatou lava tauvaga ma isi, ausia se manumalo-manumalo poʻo le tele. -manumalo tulaga.

O le lotogatasi o le malosi lea, ma o le lotogatasi o le manuia.Talosia ia pulea e tagata le sootaga i le va o le tauvaga ma le felagolagomai ma le poto ma ave i luma le agaga o le lotogatasi ma le galulue faatasi a o tauva malosi.

I lenei auala, e mafai ona tatou atiina ae ma faʻatupulaia se pisinisi ma faʻaleleia atili ma sili atu.

Amanda

E-Lite Semiconductor Co., Ltd.

Cell: +86 193 8330 6578

EM:sales11@elitesemicon.com

Linkin: https://www.linkedin.com/in/amanda-l-785220220/


Taimi meli: Feb-18-2022

Tuu lau Feau: